Cautare in site:   
Negociem personal
English
CarduriServiciiTransfer de bani
26.03.2015  
 CumparareVanzare
detalii »  
detalii »  
IBANK »  
 Depozit pe o luna
LEI
2.90%
USD
1.40
EUR
1.90%
GBP
0.50
Depozit pe 3 luni
LEI
3.10%
USD
1.50
EUR
2.05%
GBP
0.50
Depozit pe 12 luni
LEI
3.65%
USD
2.00
EUR
2.20%
GBP
0.55
detalii »  
detalii »  
 ROBOR 3M ( 3 luni )
26.03.2015 - 1.40
detalii »  
Inscrieti-va si fiti la curent cu ultimele noutati RIB
 

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Transfer international de bani


Bancomer Transfer ServicesBancomer Transfer Services

Incepand cu anul 2005, Romanian International Bank ofera clientilor sai serviciul de transfer rapid de bani in colaborare cu Bancomer Transfer Services.

Bancomer Transfer Services face parte din grupul financiar BBVA Group, companie multinationala care opereaza in peste 30 de tari. Prin intermediul BTS, BBVA Group ofera clientilor sai servicii de transfer rapid de bani in 23 de tari prin intermediul celor peste 73.000 de locatii.
EurophilEurophil

Incepand cu anul 2005, RIB si Europhil ofera clientilor posibilitatea de a efectua transferuri rapide de bani din tari ca Spania, Belgia si Marea Britanie catre Romania.
Fiind una dintre primele companii de transfer international de bani, infiintata in Spania in 1989, Europhil dispune de o vasta experienta in domeniu.

i-transferi-transfer

RIB si i-transfer ofera un serviciu foarte avantajos de transfer rapid de bani intre SUA, Canada, Germania, Italia si Romania, caracterizat prin costuri minime, rapiditate si siguranta maxima.

i-transfer ofera, la nivel global, servicii de transfer rapid de bani, in conditii de cost - eficienta si maxima siguranta, in peste 70 de tari. Compania a fost fondata în 2007 si are sediul in Statele Unite ale Americii.

In prezent, i-transfer ofera servicii de transfer rapid de bani, la un inalt nivel calitativ, in America de Nord, Europa de Vest si America Latina, utilizand o retea extinsa de agenti si distribuitori.

Procesul de transmitere a banilor este simplu: ordonatorul se prezinta la ghiseul i-transfer, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume, prenume, cod numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una dintre sucursalele RIB doar cu actul de identitate si dupa caz, cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Pentru mai multe informatii legate reteaua de agenti i-transfer, va rugam sa accesati site-ul i-transfer.
MoneyGramMoneyGram

RIB si MoneyGram - unul dintre liderii mondiali ai pietei de profil- ofera un serviciu foarte avantajos de transfer rapid de bani din 194 de tari prin intermediul a 275.000 de locatii, caracterizat prin costuri minime, rapiditate in operare, confidentialitate si siguranta.

MoneyGram este un lider mondial in randul serviciilor de transfer de bani in intreaga lume, lucrand in stransa asociere cu un numar de agenti selectati, in 275.000 de locatii (comercianti, posta si institutii financiare) din 194 de tari si teritorii.

Serviciul de transfer de bani este disponibil in lei, euro si usd.

Procesul de transmitere este simplu: ordonatorul se prezinta la ghiseul agentului MoneyGram cu un act de identitate, depune suma plus comisionul de transfer si completeaza un formular de expediere simplu, primind un numar de referinta pe care trebuie sa il transmita beneficiarului. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la ghiseul agentului MoneyGram doar cu actul de identitate si numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Pentru mai multe informatii legate de procesul de primire/transmitere bani, va rugam sa accesati urmatoarele link-uri:
- Pentru trimitere bani click aici
- Pentru primire bani click aici
- Pentru mai multe informatii legate reteaua de agenti MoneyGram, va rugam sa accesati site-ul MoneyGram sau pagina de facebook
Monty Global Payments (MGP) Monty Global Payments (MGP)

Infiintata in 2004, compania Monty Global Payments activeaza exclusiv prin sucursalele din Spania, de unde se realizeaza transferuri in 90 de tari din America Latina, Africa si Europa de Est. Colaborarea dintre Romanian International Bank si Monty Global Payments (MGP) a debutat in anul 2007, facilitand transferul rapid de bani din Spania catre Romania.
RiaRIA Financial Services

Incepand cu 2004, Romanian International Bank a devenit partenerul RIA Financial Services in Romania, oferind astfel clientilor sai un serviciu rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul celor peste 170.000 locatii RIA din intreaga lume. 

RIA Financial Services a fost fondata in 1987 si reprezinta a treia cea mai mare companie de transfer de bani din lume, avand o retea extisa in peste 130 de tari, acoperind 6 continente.
Smith & Smith Smith & Smith

Serviciul de transfer rapid de bani RIB – Smith&Smith este disponibil in peste 90 de tari, dintre care mentionam Italia, Spania, Regatul Unit al Marii Britanii, Grecia. RIB si Smith&Smith ofera clientilor un serviciu foarte avantajos caracterizat prin costuri minime si rapiditate in transmiterea banilor in conditii de maxima siguranta.

Procesul de transmitere a banilor prin intermediul noului serviciu este simplu, ordonatorul se prezinta la ghiseul Smith&Smith, depune suma si mentioneaza urmatoarele date ale beneficiarului: nume si prenume, codul numeric personal si un numar de telefon unde poate fi contactat. Beneficiarul trebuie sa se prezinte la una din sucursalele RIB doar cu actul de identitate si cu numarul de referinta al tranzactiei pentru a ridica suma transferata.

Smith&Smith este prima companie romaneasca specializata in transfer de bani. Compania opereaza pe piata din 1999 si ofera un serviciu eficient, rapid si sigur de transfer de bani prin intermediul unei retele extinse de parteneri straini prestatori de servicii de plata, cu un numar estimat de peste 50.000 de puncte de acces specializate in transfer de fonduri.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati site-ul Smith&Smith.
Pentru alte detalii contactati-ne la orice sucursala a Romanian International Bank.

 

Credite - Carduri - Produse de economisire - Servicii - Transfer de bani
Home - Despre noi - Termeni si conditii - Contact
Copyright © 2007 - 2013 Romanian International Bank
Designed by:
INON Web Design ®